Over RecoStyle

RecoStyle is een jong dynamisch bedrijf dat zich vooral bezig houdt met het uitvoeren van reparaties en onderhoud van allerlei zaken in en om het huis. Hieronder staan onze belangrijkste bedrijfsactiviteiten beschreven, maar dat is natuurlijk niet alles. Wij doen alles wat met verf spuiten te maken heeft. Buiten wat hieronder verder beschreven staat spuiten we bijvoorbeeld ook fotolijstjes, stoelen, radiatoren enzovoort. Of het nu gaat om NCS of RAL kleuren en dan in hoogglans, zijdeglans of mat, met of zonder structuur, alles is mogelijk. Dankzij onze speciale spuit/droogcabine waarbij gefilterde buitenlucht wordt ingeblazen en verfnevel via speciale filters wordt afgezogen (zie afbeelding hieronder) zijn wij in staat stofvrij te spuiten.

Wat doet RecoStyle

Bevalt de kleur van de keuken of het badkamermeubel in uw nieuwe woning niet? Bent u uitgekeken op de kleur van uw keuken, badkamermeubel of …. ? Zijn er door een ongelukje of door slijtage beschadigingen ontstaan? Laat de folie van een keukendeurpaneel los? Als de keuken, het badkamermeubel, de slaapkamer of de babykamer verder nog in goede conditie is, denk dan eens aan een grondige opknapbeurt.

Een opknapbeurt kost maar een fractie van nieuw.

Wij zijn gespecialiseerd in het spuiten van keukens, badkamermeubelen, babykamers e.d.. Voor keukens hebben we een speciale methode ontwikkeld zodat we ook ter plaatse kunnen spuiten. De delen die zonder enige schade te veroorzaken kunnen worden gedemonteerd worden in onze werkplaats behandeld. De overige delen worden op dezelfde wijze ter plaatse behandeld. Door deze unieke methode wordt voorkomen dat er enig verschil ontstaat tussen de delen die in onze werkplaats behandeld zijn en de delen die ter plaatse behandeld zijn.

Neem vrijblijvend contact op met ons en wij geven u een eerlijk advies met betrekking tot de haalbaarheid en van een goede opknapbeurt!

Wij kunnen schades onzichtbaar herstellen.

Gaat u uw woning verkopen, maar er zitten beschadigingen aan de kunststof of aluminium kozijnen? Hebben inbrekers de nodige braaksporen achtergelaten aan uw kunststof of aluminium kozijnen? Zijn er tijdens een verbouwing beschadigingen ontstaan aan uw kozijnen? Wij verhelpen schade aan allerlei objecten van kunststof, aluminium, staal en zelfs geanodiseerd aluminium.

Neem vrijblijvend contact op met ons en wij geven u een gedegen prijsopgave!

U verdient de investering vaak dubbel en dik terug!

Voordat u uw woning te koop aanbiedt is het raadzaam door ons een inspectie uit te laten voeren. Wij inspecteren uw kozijnen van kunststof, aluminium of staal op beschadigingen en natuurlijk ook uw keuken en andere vaste meubels op beschadigingen. Na de inspectie maken wij voor u een gedetailleerde prijsopgave voor herstel van eventuele schades. Een kleine woningverbetering zoals een andere kleur van de keuken of het verhelpen van lakschades laat de verkoopwaarde van de woning over het algemeen stijgen.

Voor meer informatie: contact!